O

Brendiranje objekata

Brendiranje objekata podrazumijeva kompletan proces od ideje, dizajniranja i pripreme štampe do štampanja folija najvišeg kvaliteta i aplikaciju i lijepljenje folije na objekat. Za Vas nudimo opcije kompletne usluge brendiranja ili djelimične, npr samo štampanje folije ukoliko imate gotovo idejno rešenje ili samo lepljenje ili štampanje i montažu folije bez dizajna i sl.

Cijena brendiranja objekta ili izrada reklamnih natpisa izražava se po kvadratnom metru i zavisi od mnogo faktora. Da li se folija štampa ili "katuje" (cut), na kojoj se foliji štampa ( npr PVC, Cast, ..), željenog kvaliteta i dugotrajnosti reklamnih folija, kvaliteta štampe i sl, te zbog specifičnosti posla molimo vas da po[aljete upit na koji čemo mi dati najbolju ponudu i najkraćem roku

Brendiranje vozila

Vaš automobil, kombi, kamion, autobus ili drugo vozilo može biti izuzetno jeftina i efektna reklama.
Aplikacija se može izvesti digitalnom štampom punog kolora, ili se PVC folijom mogu dati samo najvažnije informacije.

Brendiranje vozila podrazumijeva kompletan proces od ideje, dizajniranja i pripreme štampe do štampanja na specijalnim cast folijama za automobile najvišeg kvaliteta i aplikaciju i lijepljenje folije na vozila. Za Vas nudimo opcije kompletne usluge brendiranja ili delimične, npr samo štampanje folije ukoliko imate gotovo idejno rešenje ili samo lepljenje ili štampanje i montažu folije bez dizajna i sl.

Pošaljite nam upit I ‘provozajte’ svoju reklamu!
V